search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:18
MENU CLOSE

Πως τιμώρησε ένας πατέρας το γιο του που έκανε κοπάνα από το σχολείο; (Video)

28.04.2016 17:02
Πως τιμώρησε ένας πατέρας το γιο του που έκανε κοπάνα από το σχολείο; (Video)  - Media

Το 17χρονο παιδί μετά το τέλος της τιμωρίας ήταν μέσα στα αίματα, μελανιασμένο και έκλαιγε με αναφιλητά. Το βίντεο έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών. 

 

Το 17χρονο παιδί μετά το τέλος της τιμωρίας ήταν μέσα στα αίματα, μελανιασμένο και έκλαιγε με αναφιλητά. Το βίντεο έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών.

Ο βίαιος πατέρας του 17χρονου, μαγνητοσκόπησε και στη συνέχεια ανέβασε στο Facebook, την τιμωρία την οποία επέβαλε στον 17χρονο γιο του, επειδή είχε κάνει κοπάνα από το σχολείο.

Τον ανάγκασε να παίξουν έναν αγώνα μποξ μεταξύ τους. Όμως όπως θα δείτε ο πατέρας είναι σχεδόν θεόρατος και το 17χρονο παιδάκι μοιάζει σαν τον Δαβίδ, μπροστά στον Γολιάθ, όταν βρίσκεται απέναντι από τον πατέρα του.

Εξάλλου σπάνια αν όχι σχεδόν ποτέ κάποιο παιδί θα σηκώσει χέρι στον πατέρα του ακόμη και εάν είναι ένας αγώνας μποξ. Ο πατέρας λοιπόν φοράει τα γάντια και δια της βίας βάζει τον γιο του να πυγμαχήσει μαζί του.

Οι μπουνιές του μεγαλόσωμου άνδρα πέφτουν σαν σφυριές στο πρόσωπο του παιδιού. Απανωτά βίαια χτυπήματα τσακίζουν την ψυχολογία του έφηβου και τον κάνουν να πονάει. Το πρόσωπο του μελανιάζει, τα χείλη του σκίζονται, η μύτη του διαλύεται. Το λευκό φανελάκι του γεμίζει αίματα. Το παιδάκι κλαίει με αναφιλητά. Μοιάζει σαν τον Ρόκι Μπαλμπόα μετά από πυγμαχία με τον Ιβάν Ντράγκο.

Όταν ο πατέρας ανέβασε το βίντεο στο Facebook, δέχτηκε σωρεία επικριτικών σχολίων για αυτή του τη συμπεριφορά. Κάποιοι μάλιστα απείλησαν και με παρέμβαση της πρόνοιας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:17