search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:14
MENU CLOSE

«Έγκλημα τιμής» στο Πακιστάν: Σκότωσε την αδερφή του επειδή μιλούσε στο κινητό!

28.04.2016 17:10
Η Σερ πήγε στο Πακιστάν για να επισκεφτεί κακοποιημένο ελέφαντα - Media

 

«Έγκλημα τιμής» διέπραξε ένας 20χρονος στο Πακιστάν, που σκότωσε την αδερφή του επειδή χρησιμοποιούσε κινητό τηλέφωνο.

Ο Hayat Khan επιτέθηκε στη 16χρονη αδερφή του, Sumaira, στο σπίτι τους στην πόλη Orangi. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός μαχαίρωσε την κοπέλα όταν την έπιασε να μιλά στο τηλέφωνο με άνδρα που δεν ήταν συγγενής τους κι έπειτα την πέταξε έξω από το σπίτι, όπου γείτονες έτρεξαν να τη βοηθήσουν.

«Την ρώτησα δύο φορές με ποιον μιλούσε και μου απάντησε ότι είναι ελεύθερη να μιλά με όποιον θέλει», φέρεται να είπε ο 20χρονος Πακιστανός. «’Ηθελα μόνο να την τρομάξω, αλλά την πλήγωσα θανάσιμα. Εύχομαι να είχα πεθάνει εγώ», εξομολογείται.

Όπως είπαν οι γείτονες στα τοπικά μέσα η Sumaira, που σφάδαζε στον πόνο, μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε ιδιωτικό νοσοκομείο αλλά πέθανε μόλις έφτασε.

Σύμφωνα με έναν από τους γείτονες, η αστυνομία τους επέτρεψε να είναι οι μόνοι ενάγοντες στην υπόθεση, προκειμένου να μην μείνει ατιμώρητος ο δράστης, χάρη σε ένα νομικό παραθυράκι που επιτρέπει στους συγγενείς να συγχωρήσουν το δράστη προτού οδηγηθεί σε δίκη. Ο πατέρας της Sumaira και του Hayat είχε ήδη δηλώσει στα ΜΜΕ πως «ό,τι έγινε έγινε» και «συγχωρεί το γιο του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13