search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:10
MENU CLOSE

Άμεσα αντικαταστάθηκε ο Γιαννόπουλος- Νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ πρώην Γιατρός του Κόσμου

29.04.2016 08:55
Άμεσα αντικαταστάθηκε ο Γιαννόπουλος- Νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ πρώην Γιατρός του Κόσμου - Media

Μετά την έντονη κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάση Γιαννόπουλο και την οριστική παύση του δεύτερου με απόφαση του υπουργού, η θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ καλύφθηκε άμεσα. 

 

Μετά την έντονη κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάση Γιαννόπουλο και την οριστική παύση του δεύτερου με απόφαση του υπουργού, η θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ καλύφθηκε άμεσα. Όπως ανακοίνωσε το υπυοργείο Υγείας νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ο κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και ιδρυτής και πρώην πρόεδρος των Ελλήνων «Γιατρών του Κόσμου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αθανάσιου Γιαννόπουλου που με προκλητικό τρόπο αρνήθηκε (και μάλιστα εξ ονόματος όλων των οριζόμενων από το Υπουργείο μελών του ΔΣ) να διευκολύνει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας που ζήτησε τις παραιτήσεις τους, ανακοινώνεται η παύση του κ. Γιαννόπουλου από τη θέση του προέδρου και η αντικατάσταση του από τον κ. Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ, αναπληρωτή καθηγητή χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ιδρυτή και επί πολλά έτη πρόεδρο των Ελλήνων «Γιατρών του Κόσμου» ο οποίος από το 2007 διευθύνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών «Διεθνής Ιατρική- Διαχείριση Κρίσεων Υγείας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:10