search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:56
MENU CLOSE

Νέα πολιτική κίνηση από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση-Το όνομα και τα πρώτα μέλη

29.04.2016 10:42
Ραγκούσης για Εύβοια: Η κυβέρνηση είπε συνειδητά ψέματα - Media
 
«Με την Επόμενη Ελλάδα» θα λέγεται η πολιτική κίνηση του πρώην υπουργού του Γιώργου Παπανδρέου, Γιάννη Ραγκούση

 

«Με την Επόμενη Ελλάδα» θα λέγεται η πολιτική κίνηση του πρώην υπουργού του Γιώργου Παπανδρέου, Γιάννη Ραγκούση. Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη στο Γκάζι, ενώ στην στην πρόσκληση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Τώρα που, αδικαιολόγητα, βιώνουμε για μια ακόμη φορά τον καταστροφικό φόβο της αβεβαιότητας και το συλλογικό τραύμα άλλης μιας αποτυχίας, αποφασίσαμε να μην παραδοθούμε στη μοιρολατρία, ούτε να υποκύψουμε στην τυφλή οργή. Είναι η ώρα για τη μεγάλη στροφή».

Όπως επισημαίνει ο πρώην υπουργός, στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί μια νέα πολιτική, που συμπορεύεται:

– με τις ανάγκες των Ελληνίδων και των Ελλήνων που παράγουν και δημιουργούν αξία στην πραγματική οικονομία, στο κράτος, στα γράμματα και στις τέχνες,

– με τις προσδοκίες της νέας γενιάς,

– με την αγωνία των ανέργων.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Γκάζι από τους Η. Καρανίκα – γιατρός, Α. Μανούρα – γεωπόνος επιχειρηματίας, Α. Οικονόμου – ψυχίατρος, Γ. Ραγκούση – οικονομολόγος, Π. Σφηκάκη – δικηγόρος, Φ. Τσικρικτσή – ιδιωτική υπάλληλος, Ε. Κρομμύδα – εκπαιδευτικός. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά απευθείας από την ιστοσελίδα epomeniellada.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15