search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:37
MENU CLOSE

Δύσκολες ώρες για την Εύα Μέντες – Πέθανε ο αδελφός της

29.04.2016 17:41
Αυτή είναι η πανέμορφη Εύα, μην κάνετε ποτέ το λάθος να τα βάλετε μαζί της (Photos) - Media

Δύσκολες ώρες περνά η Εύα Μέντες μετά την απώλεια του αδελφού της, Χουάν Κάρλος, που «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

 

Δύσκολες ώρες περνά η Εύα Μέντες μετά την απώλεια του αδελφού της, Χουάν Κάρλος, που «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Η 42χρονη ηθοποιός, που –όπως λέγεται- είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, είχε μιλήσει δημόσια για τη μάχη του 53χρονου αδελφού της με τον καρκίνο στο λάρυγγα.

Είχε αναρτήσει μάλιστα κοινή τους φωτογραφία στο Instagram στην οποία έγραφε:

«Ο αδερφός μου Χουάν Κάρλος. Του στέλνω την αγάπη μου, καθώς συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Σ’ αγαπώ μεγάλε μου αδερφέ».

Μερικούς μήνες αργότερα, ο 53χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Ο μικρότερος αδελφός της Εύα Μέντες έγραψε στο Instagram:

 «Με απόλυτο πόνο και λύπη στην καρδιά μου, αυτό είναι το δυσκολότερο πράγμα που έπρεπε να περάσω στη ζωή μου. Ακόμα και τώρα που το γράφω, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο αδερφός μου αναπαύθηκε εν ειρήνη σήμερα το πρωί. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Όλους εσάς που προσευχηθήκατε και κρατήσατε τον αδερφό μου στις σκέψεις σας, και ευχηθήκατε να γίνει καλύτερα. Πάλεψε με όλη του την θέληση και δύναμη, δίνοντας μια κολασμένη μάχη με τον καρκίνο. Αφήνει πίσω του ένα 13χρονο και ένα 5χρονο παιδί. Αδερφέ μου σε αγαπώ. Μακάρι ο θεός να σε ευλογεί και να ξανασυναντηθούμε!».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:36