search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:29
MENU CLOSE

Η βασίλισσα Ελισάβετ «τρολάρει» τους Ομπάμα! (Video)

30.04.2016 17:23
Η βασίλισσα Ελισάβετ «τρολάρει» τους Ομπάμα! (Video) - Media

Ένα βίντεο με το χαρακτηριστικό βρετανικό φλέγμα και πρωταγωνιστές της βασίλισσα Ελισάβετ και το ζεύγος Ομπάμα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 

Ένα βίντεο με το χαρακτηριστικό βρετανικό φλέγμα και πρωταγωνιστές της βασίλισσα Ελισάβετ και το ζεύγος Ομπάμα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο γυρίστηκε για την καμπάνια προώθησης των αγώνων “Invictus Games”, μίας αθλητικής διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν στρατιωτικοί από δυτικές χώρες οι οποίοι έχουν τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης, ένα είδος παραολυμπιακών αγώνων για στρατιωτικούς. Οι αγώνες έχουν διοργανωθεί από τον πρίγκιπα Χάρι και φέτος θα διεξαχθούν στις ΗΠΑ.

Αυτή είναι και η αφορμή της «επικοινωνίας» Ομπάμα-Ελισάβετ. Στο χιουμοριστικό βίντεο, ο Χάρι λαμβάνει στο κινητό του μήνυμα από την Μισέλ, το οποίο προσκαλεί τη γιαγιά του να δουν μαζί, καθώς ξεφυλλίζουν ένα φυλλάδιο για τους αγώνες.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ρωτά απειλητικά: «Έι, πρίγκηπα Χάρι, θυμάσαι όταν μας προκάλεσες για τα Invictus Games;», με τον Μπαράκ Ομπάμα να συμπληρώνει «Πρόσεχε τι εύχεσαι», εκφράζοντας τις ανταγωνιστικές διαθέσεις της χώρας στους αγώνες. Στο παρασκήνιο Αμερικανοί στρατιωτικοί προειδοποιούν με γκριμάτσες και χειρονομίες το Χάρι και την Ελισάβετ.

«Oh, really? Please!», είναι η αφοπλιστική απάντηση της βασίλισσας. «Μπουμ» συμπληρώνει ειρωνικά ο Χάρι, κάνοντας σαφές στο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ πως… «έφαγαν τη σκόνη» της Ελισάβετ!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:26