search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:05
MENU CLOSE

Παυλόπουλος: Η Ανάσταση να θυμίσει στην Ευρώπη το χρέος της υπεράσπισης του Ανθρώπου

01.05.2016 07:20
2518021-1.jpg

Στη σημασία της υπεράσπισης των Ανθρώπου, της αξίας του και της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς του, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε δήλωσή του μετά την Αναστάσιμη Ακολουθία την οποία παρακολούθησε από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος στην Καλαμάτα.

Σε ευχές του μετά την Ανάσταση ο κ. Παυλόπουλος τόνισε: «Η Σταύρωση και η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι για την Χριστιανοσύνη η Θεία Σπονδή υπέρ του Ανθρώπου και της τελικής του καταξίωσης, ώστε να καταστεί εικόνα και ομοίωση του Δημιουργού του. Εύχομαι το Ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Κυρίου να δείξει σ’ όλη την Ανθρωπότητα, και ιδίως στην Ευρωπαϊκή μας Οικογένεια, το δρόμο του μεγάλου χρέους όλων μας. Που δεν είναι άλλο από την υπεράσπιση του Ανθρώπου, της αξίας του και της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:03