search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:21
MENU CLOSE

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έγινε ενός έτους (Photos)

01.05.2016 16:09
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έγινε ενός έτους (Photos) - Media

Το παλάτι του Κένσινγκτον γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ δίνοντας στη δημοσιότητα μια σειρά από νέες φωτογραφίες.

Το παλάτι του Κένσινγκτον γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ δίνοντας στη δημοσιότητα μια σειρά από νέες φωτογραφίες. Η μικρή πριγκίπισσα συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο ζωής της αύριο 2 Μαΐου.Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο Twitter και όπως αποκάλυψε το παλάτι, τραβήχτηκαν τον Απρίλιο από την μητέρα της Σάρλοτ, Κέιτ Μίντλετον, στο σπίτι της οικογένειας στο Νόρφολκ.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πανευτυχείς που μοιράζονται νέες φωτογραφίες τις πριγκίπισσας Σάρλοτ. Η Δούκισσα τράβηξε τις φωτογραφίες της κόρης της τον Απρίλιο στο σπίτι της οικογένειας στο Νόρφολκ», αναφέρει το παλάτι  στην ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Ο Δούκας και η Δούκισσα χαίρονται που μπορούν να μοιράζονται αυτές τις οικογενειακές στιγμές, ενόψει και τον πρώτων γενεθλίων της κόρης τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:21