search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:25
MENU CLOSE

Αγωνία για την 3χρονη Μαρία που εξαφανίστηκε στον Σκαραμαγκά – Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

02.05.2016 09:41
Αγωνία για την 3χρονη Μαρία που εξαφανίστηκε στον Σκαραμαγκά – Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ - Media

Μία ημέρα συμπληρώνεται από τη δήλωση εξαφάνισης της 3χρονης Μαρίας-Ειρήνης. Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε στις 14:40 την Κυριακή του Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού και των συνθηκών εξαφάνισης, υπάρχουν ενδείξεις ότι κινδυνεύει.

Πηγές της ΕΛΑΣ ερευνούν δύο ενδεχόμενα: Είτε το κορίτσι καταπλακώθηκε από τόνους σιδερικών που υπάρχουν σε νεκροταφείο αυτοκινήτων κοντά στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε, είτε κάποιος άρπαξε την μικρή Μαρία. Η αστυνομία θεωρεί πιθανότερο το πρώτο ενδεχόμενο, ενώ από τα έως τώρα δεδομένα δεν έχει διαπιστωθεί εμπλοκή των γονέων ή άλλων συγγενικών προσώπων στην εξαφάνιση.

Η Μαρία- Ειρήνη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,00  μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:25