search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:49
MENU CLOSE

Ινδή θηλάζει ένα… ελαφάκι (Photos)

02.05.2016 15:45
Ινδή θηλάζει ένα... ελαφάκι (Photos) - Media

Μια διαφορετική παράδοση υπάρχει στην φυλή Bishnoi στην Ινδία. 

 

Μια διαφορετική παράδοση υπάρχει στην φυλή Bishnoi στην Ινδία. Οι γυναίκες της φυλής αυτής, εκτός από τα παιδιά τους θυλάζουν και τα ορφανά ελαφάκια της περιοχής. Η εικόνα μπορεί να μας σοκάρει και να μας παραξενεύει αλλά για την εικονιζόμενη γυναίκα από το Rajasthan της Ινδίας αυτό είναι κάτι συνηθισμένο.

 Τα ζώα εκεί τα αντιμετωπίζουν και τα φροντίζουν σαν να είναι μέλη της οικογένειάς τους. «Θηλάζω ελαφάκια γιατί για εμένα είναι σαν παιδιά μου», λέε η Roshini Bishnoi μέλος της φυλής Bishnoi εξηγώντας την παράδοση που κρατάει εδώ και 550 χρόνια.

«Φροντίζουμε τα πάντα για να ζήσουν μια υγιή ζωή. Τα κρατάμε προστατευμένα μέσα στα σπίτια μας για να μην τα σκοτώσουν επικίνδυνα ζώα, όπως άγριοι σκύλοι. Αν τραυματιστούν μένουν μαζί μας και τα προσέχουμε όπως τα παιδιά μας» συνεχίζει στη δήλωσή της. «Οι γονείς μου δεν έκαναν διακρίσεις ανάμεσα σε εμένα και το ελαφάκι μας. Ημασταν μια οικογένεια και είναι μέρος της θρησκείας μας να τα προστατεύουμε…» λέει κάτοικος του χωριού.
 


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45