search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Telegraph: Τα 10 μέρη του πλανήτη που θα σας κάνουν καλύτερους μάγειρες- Γαστρονομική αναγνώριση των ελληνικών νησιών

03.05.2016 07:43
Telegraph: Τα 10 μέρη του πλανήτη που θα σας κάνουν καλύτερους μάγειρες- Γαστρονομική αναγνώριση των ελληνικών νησιών - Media

Αφιέρωμα στα 10 μέρη του πλανήτη που θα σας κάνουν καλύτερους μάγειρες δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Telegraph.  

 

Αφιέρωμα στα 10 μέρη του πλανήτη που θα σας κάνουν καλύτερους μάγειρες δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Telegraph.  Το να περπατάς ανάμεσα σε μία αγορά τροφίμων είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των ταξιδιωτών και πολλές φορές η όμορφες και πολύχρωμες αγορές είναι το κριτήριο για την επιλογή του προορισμού, γράφει η εφημερίδα.

Για να μην χαθούν οι αναγνώστες και να μην χάσουν τα μέρη που αξίζουν επίσκεψης η εφημερίδα δημοσιεύει ένα οδηγό με τα 10 καλύτερα μέρη του πλανήτη που όπως υποστηρίζει η εφημερίδα θα σας κάνουν καλύτερους μάγειρες.

Η εφημερίδα συμπεριλαμβάνει στους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς τα ελληνικά νησιά και επικεντρώνει στον Πόρο.

Το νησί του Πόρου, αναφέρει η εφημερίδα, είναι εξίσου όμορφο με το σκηνικό της ταινίας Mamma Mia, όμως απέχει λιγότερο από μία ώρα από το κέντρ της Αθήνας και 3 λεπτά δια θαλάσσης από την Πελοπόννησο.

Με βάση τα Odyssey Apartments, η σεφ Κατερίνα παραδίδει μαθήματα με έμφαση στα κλασικά ελληνικά πιάτα, όπως ο μουσακάς, ο μεζές ή η εποχιακή μαγειρική.

Μπορείτε να συμμετέχετε απλώς σε 1 ή να ακολουθήσετε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων, το οποίο περιλαμβάνει 4 μαθήματα και εκδρομές στην Ύδρα, την ιστορική πόλη του Πόρου και τις τοπικές αγορές.

Δείτε όλες τις προτάσεις της Telegraph…

1. Νούντλς με τη βασίλισσα της κινεζικής κουζίνας

2. Ανόι προς την πόλη Ho Chi Minh

3. Γαστρονομική Ιαπωνία με τον Tim Anderson

4. Αστικές περιπέτειες στο Ρίο

5. Πηγαίνοντας στην Γκόα

6. Μαγειρική στα ελληνικά νησιά

7. Η κουζίνα του The Leopard (Σικελία: δυνατότητα να μαγειρέψει κανείς με μια δούκισσα στο παλάτι Lanza Tomasi, όπου ζούσε ο Giuseppe Tomasi di Lampedusa, συγγραφέας της νουβέλας The Leopard)

8. Μαγειρεύοντας εν πλω (Στο νέο πλοίο της P&O, Britannia)

9. Γαλλική κουζίνα

10. Μεξικανικές αγορές

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:46