search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:33
MENU CLOSE

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στους γονείς της μικρής Μαρίας (Photos)

03.05.2016 10:02
4_326

Σήμερα αναμένεται να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι γονείς του μικρού κοριτσιού που χάθηκε ανήμερα του Πάσχα στον Σκαραμαγκά

 

Σήμερα αναμένεται να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι γονείς του μικρού κοριτσιού που χάθηκε ανήμερα του Πάσχα στον Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε την επομένη σε περιοχή του Χαϊδαρίου.

Οι γονείς της 3χρονης Μαρίας οδηγήθηκαν χθες Τρίτη στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κινδύνου κατά συναυτουργία και τους παρέπεμψε σε δίκη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που θα κρατηθούν στη ΓΑΔΑ ως τη δίκη τους, φέρονται να υποστήριξαν ενώπιον του Εισαγγελέα πως κάποιος άρπαξε το κοριτσάκι όταν για ελάχιστο διάστημα το άφησαν μόνο του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50