search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:25
MENU CLOSE

Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο! (Video)

04.05.2016 05:43
Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο! (Video) - Media
Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε για ακόμη μία φορά -κόντρα σε όλα τα προγνωστικά- να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε για ακόμη μία φορά -κόντρα σε όλα τα προγνωστικά- να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του «Τσόλο» Σιμεόνε έχασε 2-1 στο Μόναχο από την Μπάγερν και με συνάρτηση τη νίκη με 1-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» προκρίθηκε από τη σειρά και περιμένει απόψε να μάθει αν θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το σκορ άνοιξε στο 31΄ ο Τσάμπι Αλόνσο για τους Βαυαρούς με απευθείας εκτέλεση φάουλ -κι αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στον Χιμένεθ- ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου ματς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ των Γερμανών με τον Χιμένεθ να ανατρέπει τον Μαρτίνεθ εντός περιοχής, αλλά ο Όμπλακ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μίλερ και το σκορ δεν άλλαξε.

Τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πίεζαν για ένα ακόμα τέρμα, η Ατλέτικο κατάφερε να βάλει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ στο 54ο λεπτό με ψύχραιμο πλασέ του Γκριεζμάν μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Τόρες.

Η Μπάγερν μετά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και στο 74΄ ο Αρτούρο Βιδάλ γύρισε με το κεφάλι στον Λεβαντόφσκι, ο οποίος με νέα κεφαλιά δε δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, βάζοντας «φωτιά» στις εξέδρες.

Στο 83΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που έδωσε (λανθασμένα) ο διαιτητής Τσακίρ αφού ο Τόρες ανετράπη καθαρά εκτός περιοχής με το Νόιερ όμως να το αποκρούει, κρατώντας το ενδιαφέρον στο ματς.

Τελικά -αν και η Μπάγερν είχε… κατασκηνώσει στα καρέ της Ατλέτικο- δεν άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «ροχιμπλάνκος» να πανηγυρίζουν μία σπουδαία πρόκριση.

 

Μπάγερν Μονάχου (Γουαρδιόλα): Νόιερ, Ριμπερί, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Ντάγκλας Κόστα (73’ Κομάν), Τσάμπι Αλόνσο, Μπόατενγκ, Λαμ, Βιδάλ, Μίλερ, Αλάμπα 

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Γκοντίν, Χιμένεθ, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Αουγκούστο Φερνάντεθ (46’ Καράσκο), Κόκε (90’+3’ Σάβιτς), Σαούλ, Γκριζμάν (82’ Παρτέι), Τόρες 

 

Δείτε τα γκολ που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:25