search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:06
MENU CLOSE

Χυδαία επίθεση Χρυσαυγίτη βουλευτή στη Μαρία Δεναξά (Photos)

04.05.2016 06:40
Χυδαία επίθεση Χρυσαυγίτη βουλευτή στη Μαρία Δεναξά (Photos) - Media

Σε μια χυδαία επίθεση προέβη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κατά της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά με αφορμή μια ανάρτηση της στο Twitter.

 

Σε μια χυδαία επίθεση προέβη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κατά της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά με αφορμή μια ανάρτηση της στο Twitter.

Η Μαρία Δεναξά ανέφερε στην ανάρτησης στο Twitter πως «Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει Πάσχα. Από το πρωί εκκολάπτει αυγά του φιδιού σε διόδια, εθνικές οδούς και αλλού, όπου γνωστοί Χρυσαυγίτες μοιράζουν φέιγ βολάν».

Ο  Χρήστος Παππάς απάντησε στη συγκεκριμένη ανάρτηση της δημοσιογράφου με μια απαράδεκτη λεκτική επίθεση, γράφοντας «Πρακτοράκια, αμερικανικομμουνιστές, ρουφιάνες και κλαψομαρίες. Το αυγουλάκι σας μέρες που είναι. ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ».

Ακολούθησαν διάφορα αντίστοιχα σχόλια από υποστηρικτές του συγκεκριμένου κόμματος μέχρι που η δημοσιογράφος απάντησε, μέσω Facebook, γράφοντας «Αντιπαρέρχομαι την απειλή και τις «ευχές» που μου έστειλε το ανθρωποειδές που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το ναζιστικό μόρφωμα, με αφορμή ένα tweet που έκανα το Mεγάλο Σάββατο και υπενθυμίζω πως σε καιρούς μεγάλης ύφεσης, όπως αυτούς που ζούμε σήμερα, ο φασισμός και η ρητορική του μίσους και της βίας γιγαντώνονται από την ανοχή μιας απελπισμένης κοινωνίας, όπου η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αρχίζει να φθίνει επικίνδυνα.

Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν μπει στον πειρασμό να υποστηρίξουν την Χ.Α. στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Πριν το κάνουν, ας λάβουν υπόψη τους πως ο φασισμός που επιθυμούν κι επικροτούν σήμερα πρώτα έρχεται για τους «άλλους» και μετά για όλους.

Ας μην βάλουμε λοιπόν την πατρίδα μας σε νέες άσχημες περιπέτειες. 
Εκτός κι αν είναι αυτό που επιδιώκουμε και θέλουμε…

Στην πρώτη φώτο, άλλη μια γεύση από νεοναζιστική παράνοια. Από την τρίτη φωτο και μετά, δείγματα φασιστικού μίσους από “φίδια” που μόλις εκκολάφθηκαν =>».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44