search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:32
MENU CLOSE

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά …οι άλλοι φταίνε

04.05.2016 07:26
Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά …οι άλλοι φταίνε - Media

Η πόλωση είναι μια παλιά καλή συνταγή της οποίας η κυβέρνηση της Αριστεράς έχει κάνει κατάχρηση αυτούς τους τελευταίους δεκατέσσερις εφιαλτικούς, για τον τόπο και τους πολίτες, μήνες που κυβερνά. 

 

Η πόλωση είναι μια παλιά καλή συνταγή της οποίας η κυβέρνηση της Αριστεράς έχει κάνει κατάχρηση αυτούς τους τελευταίους δεκατέσσερις εφιαλτικούς, για τον τόπο και τους πολίτες, μήνες που κυβερνά. Κάθε μέρα και κάποιος την υπονομεύει, κάθε δεύτερη κάποιος άλλος φταίει για τα χάλια της και την παταγώδη αποτυχία της σε όλα τα επίπεδα. Αντί να κυβερνά, εφευρίσκει φανταστικούς εχθρούς, αντί να επιλύει προβλήματα στρέφει την προσοχή σε φανταστικές σκοτεινές δυνάμεις…  Αντί να αγωνίζεται, έχει προσβληθεί από την ασθένεια της εξουσιομανίας περισσότερο από κάθε προηγούμενη κυβέρνηση. 

Αυτή η πολιτική της καταιγιστικής μετάθεσης ευθυνών είναι πλέον σκανδαλώδης, ενοχλητική και ήδη στρέφεται εναντίον όλων αυτών που την ασκούν.

Η κυβέρνηση έχει διαψεύσει ακόμα και τους πιο φανατικούς της υποστηρικτές, και είναι φανερό σε όλους ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η επιμήκυνση της παραμονής της στην εξουσία και η εξασφάλιση της  πιο ανώδυνης απόσυρσης των μελών της από αυτήν.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ με το εθνικοχριστιανοακροδεξιό μόρφωμα των ΑΝΕΛ, απαξίωσε όσο κανένας άλλος τον κραταιό μέχρι πρότινος μύθο της Αριστεράς και  το συνολικό αριστερό αφήγημα  με όλες τις …παραλλαγές του. Μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, η Αριστερά

θα  αποσυρθεί στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας με τους υπολοίπους σκελετούς του πολιτικού μας συστήματος. Δυστυχώς, εδώ που έχουμε φτάσει, κινδυνεύει να «αποσυρθεί» και η χώρα…   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:31