search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:22
MENU CLOSE

Σύγχρονος Βίκινγκ «καίει» καρδιές (Photos)

04.05.2016 09:21
Φονικό στα Χανιά: Ομολόγησε ο Νορβηγός σύντροφος της 55χρονης (Photos) - Media

Χιλιάδες καρδιές φαίνεται να «καίει» ένας Νορβηγός αξιωματικός του Ναυτικού. 

 

Χιλιάδες καρδιές φαίνεται να «καίει» ένας Νορβηγός αξιωματικός του Ναυτικού. Ο λόγος για τον 30χρονο Lasse Matberg ο οποίος αν και δεν έχει σχέση με το μόντελινγκ έχει γίνει δημοφιλής στο Instagram με το στιλ του.


Τα μακριά ξανθιά μαλλιά του, τα γαλάζια μάτια του και το πολύ γυμνασμένο σώμα του είναι τα χαρακτηριστικά που τον έχουν κάνει 110 χιλιάδες χρήστες  που τον ακολουθούν να τον αποκαλούν «Βίκινγκ».Ο Matberg περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο, κόβει ξύλα σαν πραγματικός Βίκινγκ και βγάζει φωτογραφίες με τα στρατιωτικά του. Δείχνει, επίσης, και την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Ο ίδιος αγαπάει τα ζώα και περνάει μηνύματα για ζωόφιλους μέσα από τον λογαριασμό του. 

Τα κολακευτικά σχόλια που παίρνει καθημερινά αποδεικνύουν πόσο «πέραση» έχει, ενώ τα like του είναι εκατοντάδες. Φαίνεται πως η brutal πλευρά του είναι ο λόγος που τον έχει κάνει και τόσο αγαπητό…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19