search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44
MENU CLOSE

Δυστύχημα με νταλίκες και ΙΧ στην Αθηνών-Κορίνθου – Κλειστά και τα δύο ρεύματα (Photos)

04.05.2016 16:46
Εδώ θα ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτανικό (Photos) - Media

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Κινέττας. 

Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν ο οδηγός νταλίκας που κινούταν στο ρεύμα προς Αθήνα έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα η νταλίκα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αφού πρώτα έσπασε το τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο. Από την πρόσκρουση προκλήθηκε καραμπόλα με άλλη νταλίκα και ΙΧ αυτοκίνητα. Οι δύο νεκροί και ένας εκ των δύο τραυματιών επέβαιναν σε ένα από τα οχήματα που κινούνταν προς Αθήνα και ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Ο άλλος τραυματίας ήταν οδηγός νταλίκας. 

Οι άλλες δύο νταλίκες που εμπλέκονται κινούνταν στο ρεύμα προς Κόρινθο. Το δυστύχημα συνέβη στην έξοδο προς Κινέττα.

Λόγω του δυστυχήματος η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Αθήνα διεξάγεται με εξαιρετική δυσκολία από παρακαμπτήριες οδούς. 

Φωτογραφίες: korinthostv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44