search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Το… παράπονο του Μπιλ Κλίντον (Video)

05.05.2016 05:49
Το... παράπονο του Μπιλ Κλίντον (Video) - Media

Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον, περιοδεύει στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της συζύγου του Χίλαρι. 

 

Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον, περιοδεύει στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της συζύγου του Χίλαρι. Ο Μπιλ αυτή τη φορά βρέθηκε σε συγκέντρωση στο Σαν Ντιέγκο. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μια γυναίκα από το πλήθος του φώναξε πως είναι πολύ ωραίος.

«Πάει πολύς καιρός απ΄ όταν ένα κορίτσι μου είπε πως δείχνω ωραίος. Συνήθως μου λένε: «Δείχνεις ωραίος για έναν άντρα στην ηλικία σου», η φράση αυτή σπάει κόκαλα!» παραπονέθηκε ο Μπιλ, με το κοινό του να ξεσπάει σε γέλια και χειροκροτήματα καθότι ειναί γνωστή η ερωτική περιπέτεια που είχε ο Μπιλ με τη Μόνικα Λεβίνσκι κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο και όχι μόνο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:26