search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:28
MENU CLOSE

Η Τζέσικα Μπίελ μιλάει για τον γιο της: Είναι ίδιος ο Τζάστιν

05.05.2016 06:14
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ζητά συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς 20 χρόνια μετά - Media

Ο γιος του Τζάστιν Τιμπερλέϊκ είναι ίδιος ο μπαμπάς του ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η μαμά του μικρού και γνωστή ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ.

 

Ο γιος του Τζάστιν Τιμπερλέϊκ είναι ίδιος ο μπαμπάς του ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η μαμά του μικρού και γνωστή ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ.

Η Μπίελ μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως ο ενός έτους γιος της, Σίλας, «είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του.  Γελάει με τα πάντα. Όλα του φαίνονται αστεία, ακόμα και να φταρνιστεί κάποιος του φαίνεται αστείο».

«Βγαίνουμε πολλές φορές σε πάρκα με τον μικρό, διαβάζουμε ακούμε μουσική. Φυσικά ακούμε και τη μουσική του μπαμπά, ωστόσο ο μικρός δεν έχει κάνει ακόμα την σύνδεση πως ο μπαμπάς του είναι αυτός που τραγουδάει. Νομίζω όταν θα τον δει επί σκηνής θα καταλάβει  ότι η μουσική που ακούμε είναι του μπαμπά και τότε δεν θα μπορούμε να ακούσουμε τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηρίστηκα η γνωστή ηθοποιός περιγράφοντας πως είναι μια μέρα με τον μικρούλη της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:27