search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:26
MENU CLOSE

Πρώην παίκτης του Πανιωνίου πρωταγωνιστής σε sex tape

05.05.2016 06:52
Πρώην παίκτης του Πανιωνίου πρωταγωνιστής σε sex tape - Media

Ένας πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Θρασύβουλου είναι ο ποδοσφαιριστής που συμμετέχει σε sex tape.

 

Ένας πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Θρασύβουλου είναι ο ποδοσφαιριστής που συμμετέχει στο sex tape με την πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου.

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τον ποδοσφαιριστή που πρωταγωνιστεί σε sex tape με την «καυτή» Μαρία Αλεξάνδρου. Κι αυτό γιατί η… στενή επαφή του παίκτη με την πορνοστάρ, όχι μόνο βιντεοσκοπήθηκε, αλλά προωθήθηκε κιόλας στη Sirina, αποτελώντας τη νέα παραγωγή της γνωστής εταιρίας ερωτικών ταινιών. 

Ποιος είναι όμως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής; Ο Βραζιλιάνος Κριστιάν Ρικάρντο ντα Κόστα όπως αναφέρει η «Espresso», o οποίος έχει περάσει μεταξύ άλλων από Πανιώνιο (αλλά… δεν ακούμπησε) και Θρασύβουλο. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ερωτική ταινία, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει και το 2014 στο «Η εκδίκηση γνωστού ποδοσφαιριστή», με τον ίδιο να έχει τον βασικό ρόλο, υποδυόμενος έναν άσο των γηπέδων που κάνει σεξ με μία 40άρα δημοσιογράφο. 

Οσο για το πώς προέκυψε η γνωριμία με τη Μαρία Αλεξάνδρου; Οπως αποκάλυψε η ίδια στην εφημερίδα, γνωρίστηκαν στη διάρκεια μίας φωτογράφισης, ένιωσαν έλξη ο ένας γα τον άλλο κι αποφάσισαν να κάνουν sex tape και να το προωθήσουν στη Sirina. «Μου αρέσουν πολύ οι σκουρόχρωμοι άνδρες κι έτσι το έκαναν. Εξάλλου sex tapes έχουν κάνει και οι Καρντάσιαν, Χίλτον, Πάμελα Αντερσον. Δεν είμαι η πρώτη, ούτε η τελευταία», δήλωσε.

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21