search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:17
MENU CLOSE

Χαρακτήρισαν «κακοντυμένη» την θεά του στυλ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Photos)

05.05.2016 11:49
Χαρακτήρισαν «κακοντυμένη» την θεά του στυλ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Photos) - Media

Είναι η ιέρεια του στυλ και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει και ένα …φάουλ.

 

Είναι η ιέρεια του στυλ και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει και ένα …φάουλ. Στυλιστικό εννοείται. Η εμφάνιση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Met Gala στη Νέα Υόρκη δεν ήταν και από τις καλύτερες της. και αυτό βέβαια, δεν έμεινε ασχολίαστο, αφού πολλοί ακόλουθοι της στα social media έσταξαν το φαρμάκι τους. Το συνολάκι της πάντως, μπήκε σε πολλές λίστες με τις πιο κακοντυμένες της βραδιάς.

Φταίει λίγο και το θέμα της βραδιάς πάντως, που ήταν εμπνευσμένο από την τεχνολογία, «Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology». Η απάντηση της σε συνέντευξη ήταν η εξής: «Νοιώθω λίγο χαμένη. Η αλήθεια είναι ότι πήρα πολύ σοβαρά το θέμα της βραδιάς. Έκανα έρευνα. Μπήκα σε φοβερές λεπτομέρειες για να καταλάβω το νόημα του θέματος. Δεν είναι όμως, υπέροχο που ο κόσμος μας είναι έτσι ώστε όλοι έχουν άποψη. Ζούμε σε δημοκρατία και κάθε άνθρωπος μπορεί να πει ο, τιδήποτε». Για αυτό την αγαπάμε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Γιατί ακόμα και στην κακή κριτική, βρίσκει το καλό. 

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία από τις χειρότερες της εμφανίσεις…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15