search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:02
MENU CLOSE

Το ταξίδι της Τζάκι στην Ελλάδα συνοδεία μυστικών πρακτόρων- Ο Κένεντι διέταξε να την παρακολουθούν για να μην συναντηθεί με τον Ωνάση

05.05.2016 17:29
Το ταξίδι της Τζάκι στην Ελλάδα συνοδεία μυστικών πρακτόρων- Ο Κένεντι διέταξε να την παρακολουθούν για να μην συναντηθεί με τον Ωνάση - Media

 

Την εμμονή του Τζον Κένεντι σχετικά με τη σχέση της Τζάκι με τον Αριστοτέλη Ωνάση αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο Κλιντ Χιλ, έναν από τους κορυφαίους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Χιλ, ο Αμερικανός πρόεδρος τον κάλεσε στο Οβάλ Γραφείο παρουσία του αδελφού του Μπόμπι, Γενικού Εισαγγελέα, για να του δώσει μια έκτακτη διαταγή: Να μην αφήσει την Πρώτη Κυρία της Αμερικής να διασταυρωθεί με τον Έλληνα κροίσο.

Στο νέο του βιβλίο ο Χιλ αποκαλύπτει πως δύο χρόνια αργότερα ο Κένεντι είχε αφήσει τη γυναίκα του να περάσει χρόνο με τον πολυεκατομμυριούχο στο γιοτ του στη Μεσόγειο για να ξεπεράσει τον πόνο της απώλειας του γιου τους Πάτρικ

«Ναι, κ. Πρόεδρε», ήταν η απάντηση του Χιλ. ο οποίος,ωστόσο,εκείνη την εποχή δεν είχε ιδέα γιατί είχε μια τέτοια διαταγή

Μετά από βόλτες σε ιστορικά μνημεία και διαμονή σε ιδιωτικές βίλες στο Καβούρι, η Τζάκι βρέθηκε σε γιοτ ιδιοκτησίας του Μάρκου Νομικού.

Ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ έκανε αυτό που είχε πει την κρατούσε μακριά από τον Ωνάση.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1963, η Τζάκι επιστρέφει στην Ελλάδα και επισκέπτεται τον Ωνάση, εν γνώσει του JFK. Το παιδί που είχε γεννήσει τον Αύγουστο πέθανε δύο μέρες μετά τον τοκετό, με την αλλαγή σκηνικών να της είναι απαραίτητη.

Οι φήμες λένε πως οι υποψίες γύρω από το πρόσωπο της Τζάκι αποτελούν μεγάλη ειρωνεία, μιας και ο Κένεντι είχε συνάψει πολλές σχέσεις ενώ ήταν παντρεμένος, μεταξύ των οποίων ο διαβόητος δεσμός του με τη Μέρλιν Μονρόε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15