search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:31
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Το δίκαιο θα κριθεί μόνο στους δρόμους (Photos)

06.05.2016 09:46
Κουτσούμπας: Μπορούμε να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις κάτω από όλες τις συνθήκες - Media

 

Το σύνθημα για δυναμικές κινητοποιήσεις “από εδώ και πέρα και κάθε μέρα” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έδωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

 

Το σύνθημα για δυναμικές κινητοποιήσεις “από εδώ και πέρα και κάθε μέρα” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έδωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

“Την ίδια στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση προχωρά στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, σε μειώσεις συντάξεων, σε νέα φορολογικά βάρη για τον ελληνικό λαό, την ίδια ώρα προχωρά σε μεγάλες φοροαπαλλαγές προς το μεγάλο κεφάλαιο, δίνοντάς του επίσης ζεστό χρήμα, κρατική χρηματοδότηση με το νέο αναπτυξιακό νόμο που έφερε σε διαβούλευση” ανέφερε ο Γραμματέας του ΚΚΕ. “Δυο κόσμοι συγκρούονται στην ελληνική κοινωνία: Από τη μια ο κόσμος της δουλειάς, των εργαζομένων, όλων όσων υποφέρουν και ματώνουν αυτά τα χρόνια και από την άλλη ο κόσμος του πλούτου, μιας απίστευτης χλιδής, ο κόσμος της διαφθοράς” είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας και τόνισε ότι “το δίκιο θα κριθεί μόνο στους δρόμους, γι’ αυτό χρειάζεται παλλαϊκός ξεσηκωμός, λαϊκή κινητοποίηση, δράση με οργανωμένες, μαζικές, δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, από δω και πέρα και κάθε μέρα”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15