search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:15
MENU CLOSE

Τσακαλώτος: Κρύβομαι από τα ιερά τέρατα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας;

07.05.2016 15:19
Ο Τσακαλώτος, ο Βαρβιτσιώτης και ο φεμινισμός  - Media

Ειρωνικά απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση πως «κρύβεται». 

 

Ειρωνικά απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση πως «κρύβεται».

Μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών είπε: «Θέλω να αρχίσω με μία κριτική που ήρθε στα αυτιά μου ότι κρύβομαι. Ότι δεν είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα ιερά τέρατα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και πού πάω να κρυφτώ; Πάω να δω τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Πόουλ Τόμσεν, για να έχω ήσυχη την ψυχή μας».

«Και όταν πηγαίνω στον Βόλφγκανγκ μας και στον Πόουλ μας, τους λέω, όταν μου δίνουν τον καφέ, “σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την προστασία που μου δίνετε από τον κ. Λοβέρδο και τον κ. Βρούτση”», συνέχισε.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε την προστασία του Δημήτρη Κρεμαστινού από τις φωνές των συναδέλφων του.

«Θα έχουμε κάποια προστασία; Σας παρακαλώ, κύριε πρόεδρε, να έχουμε κάποια προστασία, να μπορώ να μιλήσω γιατί δεν ακούω τον εαυτό μου», είπε ο υπουργός Οικονομικών.  

Τότε, ο κ. Κρεμαστινός παρενέβη και είπε στους βουλευτές να μη διακόπτουν τον υπουργό. Ωστόσο συνέστησε στον κ. Τσακαλώτο να μην απευθύνει ρητορικές ερωτήσεις γιατί προκαλεί αντιδράσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24