search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:46
MENU CLOSE

Να Καν κανείς ή να μην Καν;

17.05.2011 01:00
Να Καν κανείς ή να μην Καν; - Media

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Δεν πρόλαβαν να κλείσουν οι σιδερένιες χειροπέδες στους καρπούς του και πριν ο Ντομινίκ Στρος καν νιώσει την παγωνιά του μετάλλου και της σύλληψης στο πετσί του, κυκλοφόρησαν τα πρώτα αστειάκια.

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Δεν πρόλαβαν να κλείσουν οι σιδερένιες χειροπέδες στους καρπούς του και πριν ο Ντομινίκ Στρος καν νιώσει την παγωνιά του μετάλλου και της σύλληψης στο πετσί του, κυκλοφόρησαν τα πρώτα αστειάκια.

«Η καμαριέρα δεν πρόλαβε να Στρος’ Καν» η «αυτή πήγε να Στρος’ κι αυτός ήθελε να το Καν’».

Οι κατηγορίες κατά του επικεφαλής του προσφιλούς μας ΔΝΤ είναι σοβαρές και ο επικρατέστερος υποψήφιος για να ηγηθεί του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος κινδυνεύει να «προεδρεύει» στη φυλακή.

Εφόσον η ενοχή του αποδειχτεί, ο ζωηρούλης Ντομινίκ θα καταδικαστεί και τα όνειρά που έπλαθε στο κεφάλι του, θα αποδειχτούν εφιάλτες από τη στιγμή που σκέφτηκε με το μικρότερο από τα κεφάλια του.

Αν όμως πρόκειται για σκευωρία; Αν οι οχτροί του έβαλαν επί τούτου την εκπάγλου καλλονή να τον παγιδεύσει; Αυτό βέβαια είναι δουλειά των δικηγόρων να το αποδείξουν, αλλά ποτέ δεν πρέπει να καταδικάζουμε κάποιον προτού να γίνει έρευνα και να ακούσουμε την δική του εκδοχή.

Στις ΗΠΑ άλλωστε υπάρχει μακρύ ιστορικό διαφόρων επίδοξων στάρλετ που προσπάθησαν με κατηγορίες περί βιασμού να παγιδεύσουν κάποιον διάσημο (βλέπε υπόθεση Κόμπι Μπράϊαντ προ 5ετίας) ώστε εκτός από το 15λεπτο της δημοσιότητας που τους αναλογεί να πάρουν και ένα σεβαστό ποσό.

Προτού λοιπόν στείλουμε τον Ντομινίκ στην πυρά (ή στη φυλακή όπου μπορεί να μάθει από την ανάποδη τι εστί βιασμός) ας περιμένουμε την ετυμηγορία της δικαιοσύνης. Και ας ελέγξουμε το παρελθόν της καμαριέρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «κουτσομπολίστικων» ΜΜΕ (και σε αυτό οι Αμερικανοί είναι κορυφαίοι), η πέτρα του σκανδάλου είναι Αφροαμερικανή και ονομάζεται Οφηλία.

Ήτοι, ο Ντομινίκ μας βγήκε μερακλής και θέλησε να δοκιμάσει «εξωτικούς» (πλην όμως απαγορευμένους) καρπούς.

Αλλά και το όνομα του «θύματος» είναι σημαδιακό. Οφηλία ήταν στον «Άμλετ», η προορισμένη για σύζυγος του Δανού πρίγκιπα.

Δεν θέλει και πολύ να ανακράξει τώρα ο Ντομινίκ «να ζει κανείς ή να μη ζει;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:46