search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Νεμέα: Μάνα έδεσε το 3 ετών παιδί της σε καρέκλα – Συνελήφθη μετά από καταγγελία

08.05.2016 08:17
Εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας κοριτσάκι λόγω μανταρινιού… - Media

Μια 23χρονη, μητέρα τριών ανήλικων, συνελήφθη ύστερα από ανώνυμη καταγγελία. Είχε κλειδώσει το παιδί της σε αποθήκη, δεμένο σε μια καρέκλα!  

 

 

Μια 23χρονη, μητέρα τριών ανήλικων, συνελήφθη ύστερα από ανώνυμη καταγγελία. Είχε κλειδώσει το παιδί της σε αποθήκη, δεμένο σε μια καρέκλα!  

Άγνωστος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Νεμέας και κατήγγειλε ότι σε ακούει σε μια αποθήκη να κλαίει ένα μωρό. Οι αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν τι συμβαίνει, όταν βρήκαν σε μια αποθήκη, στο δρόμο Νεμέας – Σκοτεινής, το τριών ετών αγοράκι δεμένο σε μια καρέκλα και λερωμένο.

Η 23χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη, στο Ναύπλιο, όπου βρισκόταν μαζί με τα άλλα δύο της παιδιά, ένα παιδάκι 2 ετών και ένας βρέφος οκτώ μηνών.

Τα τρία παιδιά με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου παραλήφθηκαν από το Χαμόγελο του Παιδιού και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα.

Ο πατέρας των παιδιών δεν εντοπίστηκε, αφού βρίσκεται στο εξωτερικό.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:27