09/12/2018 22:57:29

Κανέλλη προς κυβέρνηση: Μπερδέψατε τον Τσε με την μύγα τσε τσε (Video)

Κανέλλη προς κυβέρνηση: Μπερδέψατε τον Τσε με την μύγα τσε τσε (Video) - Media

 

Για «λόρδους της Αριστεράς» οι οποίοι «μιλάνε για τη λόρδα των άλλων» και για την κυβέρνηση που «τραβάει το σωληνάκι από τους εργαζόμενους και συνταξιούχους» μίλησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

«Μπερδέψατε τον Τσε με την μύγα τσε-τσε. Ερχεστε εδώ και το παίζετε σωτήρες, αριστεροί που δεν σας καταλαβαίνει κανένας», πρόσθεσε αναφερόμενη στην κυβέρνηση. Μάλιστα για τις διαπραγματεύσεις για τους δανειστές είπε: «Μιλάτε για περήφανη διαπραγμάτευση όταν πετάξατε λευκή πετσέτα στο ευρωπαϊκό σύστημα ή μάλλον χρωματιστά μαντιλάκια».

Και αναφορά στη μητέρα του Παύλου Φύσσα

Κλείνοντας και με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η κ. Κανέλλη αναφέρθηκε στη μητέρα του Παύλου Φύσσα. «Αυτή τη στιγμή ίσως δικαιούται ένα γαρύφαλλο παραπάνω, γιατί το παιδί της θα το αγκαλιάσει στον τάφο κι εμείς έχουμε το θράσος να μιλάμε σήμερα για ορισμένα πράγματα τα οποία αφορούν στους φασίστες αλλά κάνουμε πώς δεν τους βλέπουμε».


 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.