search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:31
MENU CLOSE

Χαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ – Παρουσίασαν την Κωνσταντοπούλου μαζί με μία… δραχμή! (Video)

08.05.2016 12:43
Χαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ - Παρουσίασαν την Κωνσταντοπούλου μαζί με μία… δραχμή! (Video) - Media

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ που φιλοξενούσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν, στην αρχή της εκπομπής, κάτω από τα τηλεοπτικά «παράθυρα» με τους παρουσιαστές και την πρώην πρόεδρο της Βουλής εμφανίστηκε το λογότυπο της Πλεύσης Ελευθερίας αλλά και μια… δραχμή!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαμαρτυρήθηκε έντονα, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια, ενώ το επεισόδιο έληξε όταν ο παρουσιαστής δήλωσε ότι επρόκειτο για λάθος στη ροή του τηλεοπτικού προγράμματος.

Κατά τα άλλα η πρώην πρόεδρος της Βουλής προχώρησε σε μία ακόμη σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τη ψήφιση του Ασφαλιστικού.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε την κυβέρνηση «επιτετραμμένη» του Σόιμπλε και τον δανειστών, εκτιμώντας ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί η δημοκρατία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» ανέφερε πως το ασφαλιστικό ως πρόβλημα προέκυψε, λόγω του χρέους το οποίο όπως είπε «δεν μας αναλογεί». Αν η Ελλάδα είχε αποκηρύξει το χρέος δεν θα της ασκούνταν πιέσεις να ψηφίσει αυτό το ασφαλιστικό, σημείωσε, και διερωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση δεν έκανε ποτέ χρήση του σχετικού πορίσματος της ειδικής επιτροπής της Βουλής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκτίμησε ότι η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να είναι αντιμνημονιακή, αλλά αιφνιδιάστηκε από τις εξελίξεις στα γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού και δεν μπόρεσε τότε να διακρίνει τα πραγματικά κίνητρα της κυβέρνησης Τσίπρα. Τόνισε μάλιστα ότι το μνημόνιο δεν είναι οικονομικό πρόγραμμα αλλά ένα καθεστώς ανελεύθερο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:30