18/01/2019 10:55:43

Κουρουμπλής: Με κραυγές δεν θα λειάνετε τις ευθύνες σας

Κουρουμπλής: Με κραυγές δεν θα λειάνετε τις ευθύνες σας - Media

 

Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, υποστηρίζοντας πως επιχειρεί να ρίξει την κυβέρνηση. Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε από το βήμα της Βουλής ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται λες και «έχει κατέχει από παρθενογένεση», «λες και δεν έχουν κυβερνήσει τη χώρα».

 «Με κραυγές νομίζετε θα λειάνετε τις ευθύνες που έχετε», είπε.

«Η καταστροφή δεν ήρθε από τον ουρανό, αλλά ήταν αποτέλεσμα συγκεκριμένων επιλογών και πως τώρα η αντιπολίτευση “πονά για τις συντάξεις”», πρόθεσε.

«Νομίζετε ότι τα εγκλήματα έχουν συλλογική ευθύνη, αλλά δεν είναι έτσι, η ευθύνη είναι ατομική και ειδικά για όσους κυβέρνησαν», σχολίασε.

Επικαλέστηκε τον Στουρνάρα

«Υπάρχει άνθρωπος που αμφισβητεί ότι το ασφαλιστικό χρειάζεται μία ριζική παρέμβαση; Ακόμα και ο κ. Στουρνάρας είπε ότι το ζήτημα της ανάπτυξης είναι συνάρτηση με την πολιτική σταθερότητα», συμπλήρωσε.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διερωτήθηκε απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση: «Και έρχεστε εδώ και ζητάτε να ανατραπεί μία κυβέρνηση που εκλέχθηκε πριν κάποιους μήνες;». «Ζητάτε να σταματήσει μία προσπάθεια. Αφήστε να κυβερνήσει μία παράταξη που εκλέχθηκε και είπε το Σεπτέμβριο στον ελληνικό λαό τι τον περιμένει», επισήμανε.

«Έχετε τόσο πάθος με τις καρέκλες, δεν μπορείτε να κάνετε καθόλου υπομονή. Σας βλέπει ο κόσμος. Είστε η νέα δεξιά αυτή τη στιγμή και αφού δεν μπορείτε να προστατεύσετε τη παράταξη σας, μην την εξευτελίζετε».

«Σας καλώ έστω και τώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας να επιδείξετε μέτρο και εχεφροσύνη να φανείτε χρήσιμοι στον τόπο», ανέφερε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.