search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:13
MENU CLOSE

«Φρέσκο» γάλα διάρκειας 100 ημερών

10.05.2016 05:36
«Φρέσκο» γάλα διάρκειας 100 ημερών - Media

Νέα διάσταση στη λέξη «φρέσκο» δίνουν οι Αυστραλοί.

 

Νέα διάσταση στη λέξη «φρέσκο» δίνουν οι Αυστραλοί. Μία ομάδα Αυστραλών επιχειρηματιών ανέπτυξε την απαραίτητη μέθοδο, τεχνογνωσία και τεχνολογία, η οποία μπορεί ν’ αυξήσει τη διάρκεια παραμονής του φρέσκου γάλακτος στα ράφια, για χρονική περίοδο 100 ημέρων.

Οι επιχειρηματίες θα εξάγουν (αρχικά) το γάλα στη Μαλαισία, ενώ στο εξαγωγικό τους πλάνο συμπεριλαμβάνονται κι άλλες ασιατικές χώρες.

Η εταιρία παραγωγής αναψυκτικών MADE, με έδρα τη Μελβούρνη ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας οικονομικού ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων για την μηνιαία εξαγωγή 200.000 λίτρων γάλακτος στη Μαλαισία, από τον Ιούνιο.

Η αναφερόμενη εταιρία πραγματοποίησε επένδυση που έφτασε στα 15 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξη της τεχνολογίας που διατηρεί φρέσκο το γάλα, για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ν’ αλλοιώνει τη γεύση του.

Η εμφιάλωση του γάλακτος θα γίνεται σε μπουκάλια ανακυκλώσιμου πλαστικού, με κεντρικό εμπορικό στόχο τις ασιατικές αγορές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:13