search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:05
MENU CLOSE

«Βάφτισε» Ερντογάν ένα μπέργκερ και δέχθηκε απειλές για τη ζωή του (Photos)

10.05.2016 08:55
«Βάφτισε» Ερντογάν ένα μπέργκερ και δέχθηκε απειλές για τη ζωή του (Photos) - Media

Ένας ιδιοκτήτης fast-food εστιατορίου αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του στην Κολωνία, ύστερα από απειλές που δέχθηκε γιατί ονόμασε ένα από τα μπέργκερ του καταλόγου του «Ερντογάν».

 

Ένας ιδιοκτήτης fast-food εστιατορίου αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του στην Κολωνία, ύστερα από απειλές που δέχθηκε γιατί ονόμασε ένα από τα μπέργκερ του καταλόγου του «Ερντογάν».

Ειδικότερα, υποστηρικτές του Τούρκου προέδρου έβρισαν και απείλησαν ότι σχεδιάζουν να επισκεφτούν το κατάστημα σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μπέργκερ «Ερντογάν» περιείχε τυρί από γάλα κατσίκας και αποτελούσε αναφορά στο ποίημα του Γερμανού κωμικού Jan Böhmermann, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη. Το ποίημα άφηνε υπονοούμενα ότι ο Τούρκος πρόεδρος είχε σεξουαλικές επαφές με κατσίκες.

Αρχικά, το μπέργκερ «Ερντογάν» είχε γίνει ανάρπαστο με αποτέλεσμα το εστιατόριο να κλείσει την 1η Μαΐου διότι είχε ξεμείνει από μπιφτέκια.

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης του εστιατορίου αποσαφήνισε ότι θα συνεχίζει να μάχεται για την ελευθερία του λόγου στην Τουρκία, υποστηρίζοντας ότι «δεν θα τον φιμώσουν οι εχθροί της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και των δικαιωμάτων των πολιτών».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για το κλείσιμο του εστιατορίου στο Facebook :

«Λόγω συγκεκριμένων απειλών και ισχυρισμών υποστηρικτών του Ερντογάν ότι θα έρθουν στο εστιατόριό μας, δεν μπορούμε πλέον να εγγυηθούμε την ασφάλεια των εργαζομένων μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:03