search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:27
MENU CLOSE

Νεκρός 60χρονος σε κανάλι του Μόρνου μετά την καταγγελία για απαγωγή του

10.05.2016 10:31
Αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με υποστηρικτές του Σώρρα - Τέσσερις προσαγωγές - Media

Βρέθηκε η σορός του 60χρονου από το Καζακστάν, ο οποίος απήχθη στις 16 Απριλίου στον Ασπρόπυργο, σε κανάλι του Μόρνου στη Βοιωτία.

 

Βρέθηκε η σορός του 60χρονου από το Καζακστάν, ο οποίος απήχθη στις 16 Απριλίου στον Ασπρόπυργο, σε κανάλι του Μόρνου στη Βοιωτία.

Τα χέρια και τα πόδια του θύματος ήταν δεμένα και στην πλάτη του η δράστες είχαν τοποθετήσει ένα σακίδιο με πέτρες για να παραμείνει στην κοίτη του καναλιού

Η σύζυγος του 60χρονου είχε καταγγείλει την απαγωγή του άνδρα της στην αστυνομία στις 17 Απριλίου, καθώς ο άνδρας της επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικώς το προηγούμενο βράδυ για να της γνωστοποιήσει ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Στη συνέχεια συνομίλησε με έναν από τους δράστες, ο οποίος απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Η γυναίκα,  αφού συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό και καθοδηγούμενη από τους δράστες τηλεφωνικώς, πήγε το πρωί της 17ης Απριλίου στα διόδια της Ελευσίνας. Στο σημείο εμφανίσθηκαν δύο άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα πρόσωπά τους και κρατώντας όπλα, παρέλαβαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία των δραστών ή του απαχθέντα με την οικογένειά του.

Η Αστυνομία επισημαίνει ότι η αρπαγή του 60χρονου καταγγέλθηκε μετά την παράδοση των λύτρων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:24