search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:07
MENU CLOSE

Γκι Φερχόφστατ: Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι νόμοι αλλά ότι δεν εφαρμόζονται

10.05.2016 11:40
Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει ακαταμάχητους τους άνδρες! - Media

«Η αλήθεια για την Ελλάδα» θα είναι ο τίτλος συνέντευξης Τύπου που υποσχέθηκε να δώσει ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων, Γκι Φερχόφστατ, την επομένη του Eurogroup της 24ης Μαΐου.

 

«Η αλήθεια για την Ελλάδα» θα είναι ο τίτλος συνέντευξης Τύπου που υποσχέθηκε να δώσει ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων, Γκι Φερχόφστατ, την επομένη του Eurogroup της 24ης Μαΐου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, ο κ. Φερχόφστατ γνωστοποίησε ότι η ομάδα του, μαζί με τους συνεργάτες τους στην Ελλάδα, επιχειρούν «μια ανάλυση των νομοθετικών πράξεων που υιοθετήθηκαν, ρίχνοντας το βάρος στις δυνατότητες εφαρμογής τους». Τα αποτελέσματα της ανάλυσης αυτής θα τα ανακοινώσουν στη συνέντευξη Τύπου που ήδη έχουν προγραμματίσει στις 25 Μαΐου, την επομένη της συνόδου του Eurogroup, με θέμα «η αλήθεια για την Ελλάδα». Η συνέντευξη θα δοθεί στις 14.00 ώρα Ελλάδας στο ξενοδοχείο Residence Palace στις Βρυξέλλες.

Εκτιμούμε, δήλωσε ο κ. Φερχόφστατ, ότι η βάση της συμφωνίας με την Ελλάδα δεν είναι ρεαλιστική. Μιλούμε συστηματικά για νομοθετικές πρωτοβουλίες και για τίποτε άλλο, ενώ το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τα νομοθετήματα, αλλά η εφαρμογή τους.

Προσέθεσε ότι στις 25 Μαΐου θα αναλύσουν επίσης και τον τρόπο με τον οποίο οι ευρωπαϊκοί θεσμοί ασχολήθηκαν με το ελληνικό ζήτημα, καθώς και τις συνέπειες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15