search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:20
MENU CLOSE

Μεθυσμένος ποδοσφαιριστής προκάλεσε αιματηρό τροχαίο!

10.05.2016 13:02
Μεθυσμένος ποδοσφαιριστής προκάλεσε αιματηρό τροχαίο! - Media

Ο Ολλανδός εξτρέμ της σλοβακικής Τρεντσίν, Μίτσελ Σχετ προκάλεσε αιματηρό τροχαίο μετά την κατάκτηση του νταμπλ, οδηγώντας σε κατάσταση μέθης.

 

Στην περίπτωση του, η φράση «μεθύσι τίτλου» ήταν κυριολεκτική και παραλίγο μοιραία. Ο Ολλανδός εξτρέμ της σλοβακικής Τρεντσίν, Μίτσελ Σχετ προκάλεσε αιματηρό τροχαίο, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, μετά την κατάκτηση του νταμπλ με τον σύλλογο του!

Τα πάντα συνέβησαν τα ξημερώματα λίγο μετά τον εορτασμό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Σχετ επέλεξε να οδηγήσει παρότι είχε πιει αρκετά και προκάλεσε σοβαρό τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκαν (ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά) ένας 60χρονος κι ένας 34χρονος, ενώ από την σφοδρή σύγκρουση (τα δύο οχήματα υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές) τραυματίστηκε στο κεφάλι και ο Μίτσελ Σχετ.

Η ομάδα του με επίσημη ανάρτηση στο Facebook καταδίκασε αμέσως το περιστατικό, επισκέφτηκε τους τραυματίες, ανέλαβε τα ιατρικά τους έξοδα και ανακοίνωσε ότι θα τιμωρήσει πολύ αυστηρά τον ανεύθυνο Σχετ, πιθανότατα με λύση του συμβολαίου του.

 

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15