search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:53
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΤΕΕ: Οι υπερασπιστές του «ΝΑΙ» στοχοποιούν βουλευτές

10.05.2016 16:07
ΣΥΡΙΖΑ: Η λογοκρισία των Νέων στην Άκριτα επιβεβαιώνει τη φίμωση κάθε φωνής που διαφοροποιείται από τον Μητσοτάκη - Media

Αιχμηρή απάντηση για την «στοχοποίηση» των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας που ψήφισαν το Ασφαλιστικό δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΤΕΕ.

Σε σχετική ανακοίνωση η Κουμουνδούρου κατηγορεί τη διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου ότι «είναι και οι χθεσινοί υπερασπιστές του «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος  και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος,  οι υπερασπιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους έβλεπαν να χάνουν το εισόδημα τους εξαιτίας των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Με μια πρωτοφανή ενέργεια στα χρονικά του ΤΕΕ η Διοικούσα Επιτροπή του παραπέμπει στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής τους μηχανικούς-βουλευτές που ψήφισαν το ασφαλιστικό-φορολογικό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στοχοποιούν τους βουλευτές,  συναδέλφους τους μηχανικούς που το υπερψήφισαν, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο site του ΤΕΕ.

Οι σημερινοί επικεφαλής του ΤΕΕ, είναι και οι χθεσινοί υπερασπιστές του «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος  και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος,  οι υπερασπιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους έβλεπαν να χάνουν το εισόδημα τους εξαιτίας των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Αναρωτιόμαστε αν έχουν στοχοποιηθεί ξανά, και παραπεμφθεί στο πειθαρχικό, βουλευτές που ψήφισαν κάτι που ήταν σε διαφωνία με την ηγεσία του ΤΕΕ.

Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση μέσα σε στενά δημοσιονομικά δεδομένα προσπαθεί να στηρίξει  αυτούς τους μηχανικούς που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τους οδήγησαν στην ανέχεια.»

Σημειώνεται ότι το ΤΕΕ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του τα ονόματα και τις φωτογραφίες των κυβερνητικών βουλευτών που υπερψήφισαν το Ασφαλιστικό, το οποίο επιφέρει μεγάλες ανατροπές και στον κλάδο των μηχανικών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:53