search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:29
MENU CLOSE

Εξουδετέρωση βόμβας στην Ιρλανδία πριν την επίσκεψη της βασίλισσας

17.05.2011 08:26
Εξουδετέρωση βόμβας στην Ιρλανδία πριν την επίσκεψη της βασίλισσας - Media

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δουβλίνο, μετά τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού, λίγες ώρες πριν την ιστορική επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δουβλίνο, μετά τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού, λίγες ώρες πριν την ιστορική επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ειδικότερα, ο εκρηκτικός αυτοσχέδιος μηχανισμός εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών ενός λεωφορείου.

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι εξετάζεται και δεύτερος ύποπτος μηχανισμός, ο οποίος αποδείχθηκε ψεύτικος.
«Επρόκειτο για φάρσα, για μια συσκευή που προσπαθούσε να μιμηθεί πραγματικό μηχανισμό» δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού της Ιρλανδίας.
Σημειώνεται ότι η επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ είναι η πρώτη Βρετανού μονάρχη, μετά την ανεξαρτησία της Ιρλανδίας το 1922.

Από την πλευρά του το Φόρεϊν Όφις ανακοίνωσε ότι η επίσκεψη της βασίλισσας θα πραγματοποιηθεί κανονικά, παρά τις απειλές παραστρατιωτικών που επιδιώκουν την απόσχιση της Βόρειας Ιρλανδίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21