search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:06
MENU CLOSE

Όταν οι Γερμανοί τρολάρουν τους Άγγλους για το ποδόσφαιρο, το γέλιο είναι ασταμάτητο (Video)

10.05.2016 16:21
Κορωνοϊός: Σοκ και δέος στη Βρετανία - Ακόμα 54 νεκροί, διάγγελμα θα κάνει ο Τζόνσον - Media

Οι Άγγλοι θεωρούν ότι είναι οι βασιλιάδες του ποδοσφαίρου επειδή το «ανακάλυψαν». Οι Γερμανοί όμως είναι ο κακός τους δαίμονας. Δείτε ένα σποτ που τα σπάει. 

 

Οι Άγγλοι θεωρούν ότι είναι οι βασιλιάδες του ποδοσφαίρου επειδή το «ανακάλυψαν». Οι Γερμανοί όμως είναι ο κακός τους δαίμονας. Δείτε ένα σποτ που τα σπάει.

Ο μεγάλος Άγγλος επιθετικός Γκάρι Λίνεκερ, είχε πει κάποτε: «Το ποδόσφαιρό είναι ένα απλό άθλημα που παίζεται από 22 αθλητές επί 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί».

Τώρα η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα, με ένα διαφημιστικό της σποτ, τρολάρει τους Άγγλους με βασικό θέμα, τι άλλο; το ποδόσφαιρο. Το σποτάκι ξεκινά σε ένα αεροδρόμιο όπου 2 Άγγλοι οπαδοί της Εθνικής Αγγλίας με τα κασκόλ τους πληροφορούνται ότι η πτήση για Γαλλία όπου θα γίνει το Euro 2016, ματαιώνεται.

Ο μόνος τρόπος είναι να πάνε με τη Γερμανική εταιρία. Κοιτάζονται μεταξύ τους και με τα κασκόλ τελικά αποφασίζουν να μπουν στο αεροπλάνο. Τότε ο χρόνος σαν να γυρνάει πίσω. Η αεροπορική εταιρία δεν θυμίζει με τίποτε το 2016, αλλά αεροπορική εταιρία του 90.

Ο Άγγλος με γουρλωμένα τα μάτια κοιτάζει δεξιά και αριστερά και ζει τον εφιάλτη του. Γυρνάει και κοιτάζει την θέση πίσω του, όπου κάθεται ένα στρουμπουλό παιδάκι που φοράει τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας.

Το παιδί τον κοιτάζει του χαμογελάει χαιρέκακα και του δείχνει με τα δάχτυλα του τα 4 αστέρια που είναι ραμμένα στη φανέλα. Την ίδια στιγμή μια τηλεόραση στο αεροπλάνο δείχνει τη Γερμανία να σκοράρει κατά των Άγγλων. Τι εφιάλτης για τους Άγγλους οπαδούς. Ξαφνικά οι 2 Άγγλοι επανέρχονται στο σήμερα.

Ανακουφισμένος ο οπαδός συνειδητοποιεί ότι έβλεπε ένα κακό όνειρο, μέχρι που κοιτάζει πίσω του…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24