search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:37
MENU CLOSE

Μακελειό στη Βοστώνη: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από μαχαίρωμα- Νεκρός και ο δράστης

11.05.2016 05:46
Μακελειό στη Βοστώνη: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από μαχαίρωμα- Νεκρός και ο δράστης - Media

Τέσσερα άτομα τραυμάτισε με μαχαίρι άνδρας που στη συνέχεια έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών σε εμπορικό κέντρο νότια της Βοστόνης. Ο δράστης αρχικά μαχαίρωσε δύο άτομα χθες βράδυ σε σπίτι λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο και στη συνέχεια έριξε το αυτοκίνητό του σε μια βιτρίνα μαγαζιού στο εμπορικό κέντρο όπου μαχαίρωσε άλλα δύο άτομα.

 

Τέσσερα άτομα τραυμάτισε με μαχαίρι άνδρας που στη συνέχεια έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών σε εμπορικό κέντρο νότια της Βοστόνης. Ο δράστης αρχικά μαχαίρωσε δύο άτομα χθες βράδυ σε σπίτι λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο και στη συνέχεια έριξε το αυτοκίνητό του σε μια βιτρίνα μαγαζιού στο εμπορικό κέντρο όπου μαχαίρωσε άλλα δύο άτομα.

Ο ύποπτος και για τα δύο περιστατικά έπεσε νεκρός στο εμπορικό κέντρο Silver City Galleria αφού πυροβολήθηκε από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας και βρισκόταν στο κέντρο, δήλωσε η αστυνομία

Τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, και δύ από αυτά υπέκυψαν στα σοβαρά τραύματα τους. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς δράστης είναι ο 28χρονος Arthur Darosa, ο οποίος πριν το δολοφονικό αμόκ είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα. Στη συνέχεια εισέβαλε σε ένα σπίτι μαχαίρωσε δύο γυναίκες εκ των οποίων μία 80χρονη υπέκυψε στα τραύματα της, στη συνέχεια πήρε ένα αυτοκίνητο, οδήγησε μέχρι το εμπορικό κέντρο, το έριξε πάνω στη βιτρίνα ενός καταστήματος, εκεί εισέβαλε σε ένα ιταλικό εστιατόριο όπου μαχαίρωσε άλλα δύο άτομα, εκ των οποίων ένας 56χρονος ο οποίος επίσης υπέκυψε στα τραύματα του.
Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το κίνητρο του δράστη.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας της πυροσβεστικής του Τόντον Μάικ Μάρσαλ είπε ότι άρχισε να λαμβάνει αναφορές γύρω στις 6:37 μ.μ. (1:37 π.μ. ώρα Ελλάδας σήμερα) και η υπηρεσία του έστειλε “πολλά” ασθενοφόρα.
Η αστυνομία του Τόντον, 64 χιλιόμετρα νότια της Βοστόνης, είπε σε ανάρτηση στο Twitter ότι διερευνούσε “πολλαπλά μαχαιρώματα” στο Silver City Galleria Mall και σε γειτονικό δρόμο.
Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στο τηλεοπτικό κανάλι 7News, είδαν ανθρώπους να βγαίνουν τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο και άκουσαν πυροβολισμούς. 

Είπαν επίσης ότι είδαν αστυνομικούς κρατώντας όπλα και ότι το κέντρο είχε εκκενωθεί από τις αρχές.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:37