search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:01
MENU CLOSE

Γενέθλια στο γραφείο με τούρτα μια κάρτα αλληλεγγύης για την Φωτίου

11.05.2016 10:47
Φωτίου: Η ΝΔ ετοιμάζει το έδαφος για περικοπές των επιδομάτων - Media

Γενέθλια είχε χθες και η αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και τα γιόρτασε στο γραφείο της μαζί με τους συνεργάτες της, όπως εξάλλου και ο συνάδελφος της αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης. 

 

Γενέθλια είχε χθες και η αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και τα γιόρτασε στο γραφείο της μαζί με τους συνεργάτες της, όπως εξάλλου και ο συνάδελφος της αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης. Εντυπωσιακό ήταν ότι η τούρτα της κας Φωτίου ήταν μια… κάρτα αλληλεγγύης!
Μάλιστα η υπουργός έκανε και σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, εκφράζοντας το “παράπονο” ότι γιορτάζει στο γραφείο της.
Έγραψε χαρακτηριστικά: Ακόμα και τα γενέθλια στο γραφείο τα κάνουμε. Με μια κάρτα αλληλεγγύης για τούρτα… Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις ευχές! Να είστε γεροί-ες!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:01