search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:11
MENU CLOSE

Η σπαρακτική κατάθεση της μητέρας του 5χρονου (Video)

11.05.2016 10:56
Η σπαρακτική κατάθεση της μητέρας του 5χρονου (Video) - Media

Την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο δικηγόρος της μητέρας του 5χρονου τον οποίον τραυμάτισαν θανάσιμα τα ροτβάιλερ στην Κοζάνη.

 

Την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο δικηγόρος της μητέρας του 5χρονου τον οποίον τραυμάτισαν θανάσιμα τα ροτβάιλερ στην Κοζάνη. Η εμφάνιση του δικηγόρου ήρθε μετά την κατάθεση της τραγικής μητέρας στον ανακριτή.Ο κ. Βρίκος σημείωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η μητέρα τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να σώσει τον παιδί της και μάλιστα της έκαναν ράμματα στο νοσοκομείο.

«Τα ροτβάιλερ κατακρεούργησαν το παιδί μου μέσα σε 90 δευτερόλεπτα» ανέφερε η μητέρα στον ανακριτή, ισχυριζόμενη πως τα σκυλιά πρέπει να αφέθηκαν ελεύθερα από κάποιον ενήλικα.  

Η μητέρα θεωρεί ότι o γιος της δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στην απελευθέρωση των σκυλιών εξαιτίας της απόστασης μεταξύ του σημείου που έγινε η επίθεση στον γιο της και του χώρου όπου φυλάσσονταν τα σκυλιά.

Παράλληλα, η μητέρα του μικρού Στάθη υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου της ότι ο 5χρονος δεν θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα, ώστε να απελευθερωθούν τα σκυλιά, λόγω της δύναμης που θα έπρεπε να ασκήσει προκειμένου να την ανοίξει, και άρα είτε κάποιος άφησε τα σκυλιά ελεύθερα είτε βγήκαν από κάποιο πέρασμα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:09