search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:21
MENU CLOSE

Όταν η προστασία των προσωπικών δεδομένων ξεπερνά τα όρια – Η Βρετανική αστυνομία «θόλωσε» τα «πρόσωπα» κλεμμένων προβάτων

11.05.2016 11:54
Όταν η προστασία των προσωπικών δεδομένων ξεπερνά τα όρια - Η Βρετανική αστυνομία «θόλωσε» τα «πρόσωπα» κλεμμένων προβάτων - Media

Η είδηση που δημοσιεύθηκε σε βρετανικές εφημερίδες ανέφερε ότι τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται για την κλοπή τριών προβάτων.

 

Η είδηση που δημοσιεύθηκε σε βρετανικές εφημερίδες ανέφερε ότι τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται για την κλοπή τριών προβάτων.

Η αστυνομία των West Midlands, σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι εντόπισαν ένα φορτηγάκι που μετέφερε τα τρία πρόβατα και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είναι κλεμμένα.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Όμως αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι στο φωτογραφικό υλικό που διένειμε στα βρετανικά ΜΜΕ η αστυνομία είναι «θολώσει» τα «πρόσωπα» των προβάτων προκαλώντας, έντονο τρολάρισμα στο διαδίκτυο για τα δικαιώματα των προβάτων και την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19