search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59
MENU CLOSE

Πατέρας κινδύνεψε μπροστά στα μάτια των παιδιών του, όταν συμμετείχε εθελοντικά σε ένα νούμερο σε τσίρκο (Video)

11.05.2016 13:39
Πατέρας κινδύνεψε μπροστά στα μάτια των παιδιών του, όταν συμμετείχε εθελοντικά σε ένα νούμερο σε τσίρκο (Video)  - Media

Σηκώθηκε, συμμετείχε εθελοντικά στο νούμερο αλλά κάτι δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα ο κλόουν να τον βγάλει νοκ άουτ και παραλίγο να του σπάσει το λαιμό.

 

 

Σηκώθηκε, συμμετείχε εθελοντικά στο νούμερο αλλά κάτι δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα ο κλόουν να τον βγάλει νοκ άουτ και παραλίγο να του σπάσει το λαιμό.

                   

Ο Κλόουν Μπέντζι ζήτησε έναν εθελοντή από το κοινό που παρακολουθούσε το τσίρκο να σηκωθεί στη σκηνή για να τον βοηθήσει σε ένα νούμερο. Ο Μπεν Γκράνχαμ γύρισε στα παιδιά του και τους είπε: «θα πάω εγώ» και κατευθύνθηκε προς τον κλόουν.

Το κοινό άρχισε να χειροκροτεί. Αφού έγιναν οι σχετικοί αστεϊσμοί, ο κλόουν είπε στον Μπεν πώς να του πιάσει τα πόδια για να τον φέρει μια εναέρια τούμπα. Μέτρησε και στο «τρία» ο Μπεν τον σήκωσε τον έφερε τούμπα, αλλά ο κλόουν συνέχισε την τροχιά του και έφερε και εκείνος τον Μπεν τούμπα. Ο άνθρωπος αιφνιδιάστηκε και προσγειώθηκε με το σβέρκο. Ένα σκληρό «κρακ» που ακούστηκε πάγωσε τους πάντες. Ο Μπεν δεν κουνιόταν. Μια παιδική φωνούλα μέσα από το κοινό ακούστηκε: «Τι έπαθε ο μπαμπάς μου; Είναι νεκρός;»

Ευτυχώς ο Μπεν δεν έπαθε τίποτε μόνο που έχασε τις αισθήσεις του από το χτύπημα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί είπαν πως στάθηκε αρκετά τυχερός γιατί από το χτύπημα θα μπορούσε να μείνει παράλυτος σε όλη του τη ζωή. Το τσίρκο προτίθεται να αποζημιώσει τον Μπεν ενώ ειδικοί μελετάνε το βίντεο γι να διαπιστώσουν τυχόν ευθύνες του κλόουν Μπέντζι

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59