search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Απίστευτα βάναυση επίθεση αστυνομικού σε 17χρονη Αφροαμερικανή (Video)

11.05.2016 15:14
Απίστευτα βάναυση επίθεση αστυνομικού σε 17χρονη Αφροαμερικανή (Video) - Media

 

Μήνυση σε βάρος αστυνομικού κατέθεσε μία 17χρονη Αφροαμερικανή, για την επίθεση που δέχτηκε σε πάρκινγκ. Η Monique Tillman έκανε ποδήλατο με τον αδερφό της σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος στην Ουάσιγκτον, όταν τους σταμάτησε ένας από τους φύλακες του πολυκαταστήματος και αστυνομικός.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο αστυνομικός βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να κρατά σημειώσεις. Όταν η Monique ξεκίνησε να απομακρύνεται ποδηλατώντας, την άρπαξε και την κατέβασε από το ποδήλατο. «Με άρπαξε, με πέταξε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, άρχισε να με πνίγει, να μου τραβά τα μαλλιά και προσπάθησε να χτυπήσει το πρόσωπό μου στο τσιμέντο», είπε η 17χρονη σε τοπικά μέσα. Στο βίντεο επίσης φαίνεται να την κλωτσά και να την απειλεί με το όπλο του.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της νεαρής Αφροαμερικανής, ο αστυνομικός, που τελεί εκτός υπηρεσίας, σταμάτησε τα αδέρφια επειδή «καταπάτησαν» το πάρκινγκ και είχαν αποκλίνουσα συμπεριφορά.

Τον μεγαλύτερο αδερφό της Monique Tillman κρατούσε ένας άλλος φύλακας, όσο η αδελφή του δεχόταν επίθεση. «Αλήθεια, κάναμε μόνο ποδήλατο, κόβοντας δρόμο μέσα από το πάρκινγκ», λέει ο Eric Branch. Η κοπέλα συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερη.

«Πιστεύω ότι αν ήμαστε δύο λευκά παιδιά δε θα μας είχαν σταματήσει», λέει η Monique, που αποφάσισε να καταθέσει μήνυση σε βάρος του φύλακα δύο χρόνια μετά το περιστατικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:58