search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:01
MENU CLOSE

Φουντώνουν τα σενάρια ανασχηματισμού με πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ

11.05.2016 17:46
Στη δικαιοσύνη κατά της ΝΔ προσφεύγει η Όλγα Γεροβασίλη - Media

Φουντώνουν τα σενάρια ανασχηματισμού μετά τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, στον Alpha.

 

Φουντώνουν τα σενάρια ανασχηματισμού μετά τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, στον Alpha.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω σε ένα ενδεχόμενο ανασχηματισμό το κυβερνητικό σχήμα να έχει ανθρώπους στα υπουργεία πέραν των γνωστών του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη, για να προσθέσει: «Όποτε ο πρωθυπουργός κρίνει ότι θα περάσει ανασχηματισμό, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και πρόσωπα που δεν θα είναι του στενού πολιτικού περιβάλλοντος. Κάτι τέτοιο είναι και υγιές».

Όσο για το αν η κυβέρνηση μπορεί να διευρυνθεί εκτός από το επίπεδο των προσώπων και σε εκείνο των δυνάμεων που την συναποτελούν, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε: «Να δούμε αν υπάρχουν άλλες πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν», τόνισε.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την αισιοδοξία μετά το αποτέλεσμα του τελευταίου Eurogroup, η Όλγα Γεροβασίλη, σημείωσε: «Δεν πανηγυρίζει κανείς γιατί έχουμε φέρει και έχουν ψηφιστεί αυτά που περιγράφουμε. Από την άλλη σε μία κατεστραμμένη οικονομία και ένα κράτος με πολλά προβλήματα, φτάνουμε σήμερα να μπορέσουμε να κάνουμε την αντιστροφή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00