search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:19
MENU CLOSE

Σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων κρυβόταν ο Βρετανός που έσφαξε σύζυγo και πεθερά (Photos)

12.05.2016 07:27
Σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων κρυβόταν ο Βρετανός που έσφαξε σύζυγo και πεθερά (Photos) - Media

Σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων κρυβόταν για τέσσερις μέρες ένας Βρετανός ύποπτος για την σφαγή της συζύγου του και της πεθεράς του.

 

Σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων κρυβόταν για τέσσερις μέρες ένας Βρετανός ύποπτος για την σφαγή της συζύγου του και της πεθεράς του.

Ο Ντέιβ ΜακΚάν συνελήφθη όταν βρέθηκαν με ακρωτηριασμένους τους λαιμούς τους η 36χρονη εν διαστάσει σύζυγός του, Τιέρνεϊ Κούπερ ΜακΚάν και η 68χρονη μητέρα της, Τζούντιθ Κούπερ.

Επίσης, ο 49χρονος ΜακΚάν φέρεται να απείλησε να σκοτώσει και την κουνιάδα του, όταν επέστρεφε σπίτι του το Σάββατο.

Η αστυνομία είπε ότι ο 49χρονος έφυγε από τη σκηνή του εγκλήματος, παράτησε το αυτοκίνητό του, πήρε ένα ποδήλατο και έκανε ωτοστόπ για 241 χλμ. Για να μην τον εντοπίσουν, ο ΜακΚάν δεν χρησιμοποίησε κανένα ATM ή κινητό τηλέφωνο.

Η αδερφή της 36χρονης, Κόρτνεϊ Ράιντερ, ξύπνησε και βρήκε τον ΜακΚάν να κόβει τον λαιμό της αδερφής της: «Με κοίταξε και είπε “εσύ είσαι η επόμενη” και έφυγα τρέχοντας από την μπροστινή πόρτα προς τα γειτονικά σπίτια. Η μητέρα μου είχε κλειδωθεί στην κρεβατοκάμαρα και όταν δεν κατάφερε να με πιάσει, έσπασε την πόρτα της. Επέστρεψε στο σπίτι και έκοψε τον λαιμό της».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18