search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:31
MENU CLOSE

Ο εκνευρισμός και η ενόχληση του Νίκου Παππά με δημοσιογράφο της Deutsche Welle (Video)

12.05.2016 10:39
Παππάς: Φυσικός σύμμαχος της ΝΔ, το ΔΝΤ - Media

Φανερά ενοχλημένος ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς από τις ερωτήσεις και το ύφος του δημοσιογράφου Michel Friedman της Deutsche Welle, στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χθες.

 

Φανερά ενοχλημένος ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς από τις ερωτήσεις και το ύφος του δημοσιογράφου Michel Friedman της Deutsche Welle, στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χθες.

Ο κ. Παππάς δυσφόρησε αρκετές φορές με την επιμονή αλλά και το δηκτικό ύφος του δημοσιογράφου, αναφωνώντας χαρακτηριστικά «ω Θέε μου».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Conflict Zone», Michel Friedman επιχείρησε αρκετές φορές να “στριμώξει” τον Έλληνα υπουργό, ενώ από την αρχή φάνηκαν οι “άγριες” διαθέσεις του ρωτώντας αν η Ελλάδα είναι μία χώρα που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί.

Ο Νίκος Παππάς σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης που δόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου προσπαθούσε να τον αποκρούσει, ενώ δύο φορές ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη και να αποχωρήσει, χωρίς όμως να λάβει απάντηση.

Στο τέλος της εκπομπής ο δημοσιογράφος του διάβασε την περίφημη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που λιάζονται και τον ρώτησε: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή την ερώτηση;» για να πάρει την απάντηση από τον κ. Παππά ότι η λέξη sunbathe που χρησιμοποίησε ο κ. Friedman δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται».

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι η ίδια η κα Χριστοδουλοπούλου δεν έχει αρνηθεί τη μετάφραση αυτή, για να του απαντήσει ο υπουργός Επικρατείας:

«Ναι, αλλά εγώ σας λέω ότι το sunbathe σημαίνει χαίρομαι στην παραλία… Είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν έξω τον ήλιο». Ο δημοσιογράφος συνέχισε να ρωτά με αποτέλεσμα τον έντονο εκνευρισμό του Έλληνα υπουργού: «Θεέ μου, τι κάνω εδώ, μπορούμε να κόψουμε;» είπε ο Νίκος Παππάς…

Ο δημοσιογράφος συνέχισε να του επισημαίνει ότι πρόκειται για επίσημη δήλωση και προσπάθησε στη συνέχεια να κατευνάσει τον κ. Παππά δίνοντάς του χρόνο να εξηγήσει.

Εκείνος τότε απάντησε: «Υπήρχαν άνθρωποι που απολάμβαναν τον ήλιο κάποια στιγμή μέσα στη μέρα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ειλικρινά αναρωτιέμαι ποιο είναι το πρόβλημα με αυτή τη δήλωση».

 

*Το απόσπασμα με την ερώτηση για την Τασία Χριστοδουλοπούλου στο 23ο λεπτό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:30