search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:19
MENU CLOSE

Όταν ο Μπουτάρης «στόλισε» τους δημοσιογράφους: «Να μην πω τι είστε…» (Ηχητικό)

12.05.2016 12:43
Μπουτάρης: Λάθος ο χρόνος και ο τρόπος που τοποθετήθηκα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ - «Με έβριζαν όλοι» - Media

 

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέντευξη συζητήθηκε η ανάγκη να βρεθούν έσοδα για τη συντήρηση και την καθαριότητα της Α’ προβλήτας στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρότεινε να καταβάλλεται αντίτιμο ενός ή δύο ευρώ για την είσοδο στην Α’ προβλήτα. Όταν δημοσιογράφοι και μερίδα της διοίκησης του δήμου αντέδρασαν, ο Γιάννης Μπουτάρης ξεκαθάρισε πως απλά πρότεινε να μπει εισιτήριο, ανασκευάζοντας τις δηλώσεις. Απείλησε, μάλιστα, τους δημοσιογράφους πως θα τους απαγορέψει την είσοδο στο δημαρχείο αν μεταδώσουν παραποιημένα την πληροφορία, ενώ τους «στόλισε»… προκαταβολικά:

«Εγώ είπα… πχ 1 ευρώ είσοδος. Είπα ότι θα πρέπει να υπάρξουν πόροι. Όποιος γράψει τέτοιο πράγμα, σας ορκίζομαι ότι θα αποκλειστεί από το δήμο. Σας υπόσχομαι ότι θα κόψω την καλημέρα και δεν θα ξαναμπεί ο δημοσιογράφος στο δημαρχείο. Για να το ξεκαθαρίσουμε επειδή ξέρω, να μην πω τι είστε… Όποιος το αναφέρει ακόμη και να πει ότι ο δήμος ανασκεύασε τη μ… που είπε έτσι κι έτσι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15