search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Οι Κινέζοι έφτιαξαν την «Έναστρη Νύχτα» του Βαν Γκογκ… ανακυκλώσιμη (Photos)

13.05.2016 08:27
Οι Κινέζοι έφτιαξαν την «Έναστρη Νύχτα» του Βαν Γκογκ... ανακυκλώσιμη (Photos) - Media

Ένα από τα πιο διάσημα έργα του Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ βαν Γκογκ είναι η «Έναστρη νύχτα» κι από ότι φαίνεται αυτός ο πίνακας αποτελεί τον αγαπημένο των Ταϊβανών, καθώς κάθε φορά που θέλουν να προωθήσουν την ανακύκλωση, τον επιλέγουν για να τον αναπαραστήσουν με ανακυκλώσιμα υλικά.

 

Ένα από τα πιο διάσημα έργα του Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ βαν Γκογκ είναι η «έναστρη νύχτα» κι από ότι φαίνεται αυτός ο πίνακας αποτελεί τον αγαπημένο των Ταϊβανών, καθώς κάθε φορά που θέλουν να προωθήσουν την ανακύκλωση, τον επιλέγουν για να τον αναπαραστήσουν με ανακυκλώσιμα υλικά.

Αυτή τη φορά μία εταιρεία της Ταϊβάν χρησιμοποίησε τέσσερα εκατομμύρια πολύχρωμα πλαστικά μπουκάλια, με τα οποία δημιούργησε ένα τεράστιο αντίγραφο του πίνακα «έναστρη νύχτα».

Ο πίνακας καλύπτει μία έκταση 530 στρεμμάτων (530 χιλιάδες τμ) του Starry Paradise Park, που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης Κεελούνγκ στην Ταϊβάν και άνοιξε για το κοινό στις αρχές του τρέχοντος έτους τιμώντας την 125η επέτειο από το θάνατο του Ολλανδού ζωγράφου.

«Στεφτήκαμε να συνδυάσουμε την ιδέα της προστασίας του περιβάλλοντος και αυτό το τοπίο και να δημιουργήσουμε ένα έργο τέχνης, έτσι ώστε ο καθένας να γνωρίσει μία άλλη πλευρά της ανακύκλωσης», δήλωσε, σύμφωνα με το Ρόιτερς, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, Unison Developing Co. Ltd, που ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο, Αϊσίν Γεν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10