search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:14
MENU CLOSE

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι «συνταγματάρχης πραξικοπήματος ενάντια στον λαό»

13.05.2016 10:37
Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι «συνταγματάρχης πραξικοπήματος ενάντια στον λαό» - Media

Εξαιρετικά σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε η Ζωή Κωνταντοπούλου, επιτιθέμενη για μια ακόμη φορά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός είναι «ο συνταγματάρχης του πραξικοπήματος κατά του ελληνικού λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», εκτιμώντας πως «επέλεξε να γίνει η μαριονέτα των δανειστών και ο επιτετραμμένος τους εν Ελλάδι».

«Είμαι βαθύτατα απογοητευμένη για τον πρώην φίλο και πολιτικό μου σύντροφο», ανέφερε ακόμα ενώ πρόσθεσε:

«Εξαπάτησε τους πολίτες πολλές φορές μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια και υφάρπαξε την ψήφο του. Ο λαός εξαπατήθηκε και αυτό είναι κατάδηλο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το μνημόνιο πέρασε από τη Βουλή παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, ούτε ότι οι εκλογές προκηρύχθηκαν όταν ακόμη ο κόσμος έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Οι άνθρωποι που πήγαν και ψήφισαν ‘όχι’ στο δημοψήφισμα, όταν είδαν αυτό το ‘όχι’ να γίνεται ‘ναι’, διαλύθηκαν και έκαναν μήνες να συνέλθουν. Κάποιοι μάλιστα δεν έχουν συνέλθει ακόμη.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:14