search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09
MENU CLOSE

Argo: Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ (Video)

14.05.2016 07:33
Argo: Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ (Video) - Media

«Δεν ήμασταν κομματική επιλογή» ξεκαθάρισαν οι Argo, οι οποίοι μίλησαν για τον αποκλεισμό τους από την Eurovision και την εμπειρία τους. 

 

 «Ο αποκλεισμός δεν μας πτοεί. Φυσικά, ανθρώπινα στεναχωρηθήκαμε εκείνη την ώρα γιατί η αλήθεια είναι ότι είχαμε πάρει πάρα πολύ ωραία σχόλια στο εξωτερικό. Ακόμα και οι ίδιοι οι κάμεραμαν μας έστελναν ότι δεν το πίστευαν ότι συνέβη κάτι τέτοιο» δήλωσαν.

Μιλώντας στο Star, στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, οι Argo μίλησαν για την κριτική που τους άσκησαν. «Δεν έχουμε καμία συγγενική σχέση με τον κ. Τσακνή, δεν έχουμε καμία κομματική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν ήμασταν κομματική επιλογή. Είμαστε άνθρωποι που αφήσαμε για δυο μήνες τα σπίτια τους, τα παιδιά τους, τις οικογένειες τους και έκαναν ότι μπορούσαν για να φέρουν εις πέρας μια αποστολή η οποία ήταν πάρα πολύ δύσκολη και θα θέλαμε να δικαιώσουμε την επιλογή της ΕΡΤ, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά», είπαν τα μέλη του συγκροτήματος που επροσώπησαν την Ελλάδα. 

«Έχουμε κερδίσει μια πολύ ωραία εμπειρία. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφες στιγμές και όλοι μαζί. Είχαμε άγχος, αλλά ήταν το δημιουργικό. Πρέπει να υπάρχει άγχος, γιατί αλλιώς δεν αποδίδεις κιόλας. Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε πάνω σε αυτή την τεράστια σκηνή με τόσο κόσμο που όλη αυτή η ενέργεια ερχόταν σαν ένα τεράστιο κύμα πάνω μας και εμείς αυτό που νιώσαμε, ήταν ότι αυτό που πήραμε πρέπει να το δώσουμε πίσω και το δώσαμε, το καλύτερο που μπορούσαμε», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:09